Inschrijving via FERM
CREA & LIFESTYLE
Workshop zeep maken
Datum: zaterdag 09/03/2024
       14:00 – 16:30 u 

Benieuwd hoe je zelf op een traditionele manier zeep kan maken met plantaardige oliën? Zin om zelf aan de slag te gaan en je eigen zeep te maken? Schrijf je dan snel in voor de workshop zeep maken met natuurlijke ingrediënten op 30 september in Hulshout.

Wat mag je verwachten?

Krijg jij ook een droge huid van industriële zepen met vol met synthetische parfums? Heb je ook genoeg van al die plastic verpakkingen? Ben jij benieuwd hoe je zelf op een traditionele manier zeep kan maken met plantaardige oliën? Dan is deze workshop van Atelier Savonnette echt iets voor jou!

We maken samen grote blokken zeep voor je lichaam óf voor de afwas. We werken met natuurlijke, plantaardige oliën en kleipoeder, koffiegruis, lavendel, goudsbloemen … Elk stuk zeep reinigt, verzorgt en hydrateert de huid.

We volgen daarbij de traditionele cold processed methode. Dit betekent dat de zeep 4 weken moet ‘rijpen’. Hierdoor kan je je zelfgemaakte zeep niet onmiddellijk na de workshop mee naar huis nemen, maar je kan ze na een viertal weken afhalen bij Whoow Soul Store. Je maakt 4 verschillende grote stukken zeep.

Waar moet jij aan denken?
Je brengt zelf een mondmasker, schort en een kledingstuk met lange mouwen mee, al de rest voorzien wij!
Inbegrepen in de prijs
– Warme ontvangst op onze Blijmakers-locatie Whoow Soul Store in Hulshout
– Hapje en drankje
– Ferm totebag
– Al het materiaal is inbegrepen in de prijs, maar je brengt zelf een mondmasker, schort en een kledingstuk met lange mouwen mee.
– Na ongeveer 4 weken kan jij je 4 stukken zeep afhalen bij Whoow Soul Store, helemaal blij!
Leden van Ferm krijgen korting!
Ben je lid? Dan betaal je de ledenprijs.
Nog geen lid? Doe jezelf een onthaallidmaatschap cadeau voor slechts € 15! Zo geniet je een jaar rond van mooie kortingen op workshops, leuke voordelen bij onze partners en 8 keer per jaar het Ferm Magazine in je bus.
Ik maak me lid!
Praktisch:

– Wanneer: zaterdag 09/03/2024 van 14 tot 16.30 u.

– Prijs: Lid van Ferm: € 62 / Niet-lid: € 69

 

Waar:

Whoow Soul Store, Grote Baan 72 in 2235 Hulshout