Inschrijving via FERM
CREA & LIFESTYLE
Ouder-kind
pompondiertjes
Datum: zondag 24-11-2024
       van 10 tot 13 u

Maak samen met je (klein)kind je eigen pompondiertjes! Kom samen genieten van een gezellige en creatieve workshop en ga met een mooie herinnering en prachtig werkje naar huis. Schrijf je nu in voor de workshop op 16 maart in Hulshout.

Wat mag je verwachten?

Zin in een creatieve namiddag samen met je kind (kleinkind, metekind …)? Tijdens deze leuke workshop brengen we met wol een diertje tot leven. 

We starten met het draaien van een pompon. Vervolgens knippen we hem in de vorm van het gewenste dier en geven we hem een gezicht. Als kers op de taart versieren we hem met bloemen, kroontje, strik … tot een echte cozy eyectacher.

Creatieve duizendpoot Kendis neemt je mee doorheen alle stappen en brengt verschillende soorten wol, bloemen, vilt en versieringen mee.

Al het materiaal is inbegrepen in de prijs, je hoeft zelf niets te voorzien. Je gaat naar huis met een mooie herinnering aan een leuke namiddag en je eigen unieke pompondiertje!

Heb jij zin in een zalige creatieve namiddag met je (klein)kind? Schrijf je snel in, de plaatsen zijn beperkt. Minimum 5 en maximum 7 duo’s.

Welkom op deze Ferm Blijmakers workshop in Hulshout!

Inbegrepen in de prijs
  • Warme ontvangst in onze Blijmakers locatie Whoow Soul Store in Hulshout
  • Hapje en drankje
  • Ferm totebag
  • Al het materiaal is inbegrepen in de prijs
  • Je schrijft in als duo en betaalt dus slechts eenmaal voor jullie beiden.
  • Je gaat naar huis met je eigen pompondiertje, helemaal blij!
Praktisch:

– Wanneer: zondag 24-11-2024

        van 10u tot 13u

– Prijs: Lid van Ferm: € 65 / Niet-lid: € 69

 

Waar:

Whoow Soul Store, Grote Baan 72 in 2235 Hulshout