Inschrijving via FERM
WONEN
Workshop je eigen beplantingsplan maken
zaterdag 16/11/2024
         14 – 17 u 
Een prachtige, weelderige tuin waar altijd iets in bloei staat, wie wil dat niet? Soorten planten, kindvriendelijke planten, aanleg van planten … Tijdens deze workshop gaan we samen aan de slag om ook voor jouw tuin een beplantingsplan op maat te maken.
Wat mag je verwachten?

Tijdens deze workshop leert tuinontwerpster Zoë Westelinck je een hoop basisinfo over planten en de manier waarop ze gebruikt kunnen worden in de tuin. Daarna gaan we concreet aan de slag om voor een deel van jouw tuin een beplantingsplan te maken.

Eerder nood aan een globaal tuinplan? Check zeker de workshop Tuinontwerp op zaterdag 4 mei 2024. Beide workshops kunnen afzonderlijk gevolgd worden, maar vormen samen een mooi geheel.

Wil je graag naar huis met een plan voor een tuin in bloei, heel wat inspiratie en veel zin om er aan te beginnen? Schrijf je snel in! Minimum 8 en maximum 12 deelnemers.

Waar moet jij aan denken?
  • Denk op voorhand al eens na over de plek waar je een border wilt aanleggen en meet deze even op. Zo kunnen we tijdens de workshop op schaal werken en ben je er zeker van dat alles in je tuin past. 
  • Breng zeker ook een aantal goede foto’s mee van je tuin.
Inbegrepen in de prijs
  • Hapje en drankje
  • Ferm totebag
  • Al het materiaal is inbegrepen in de prijs
  • Je gaat naar huis met heel wat inspiratie, helemaal blij.
Praktisch:

– Wanneer: zaterdag 16-11-2024 van 14 tot 17 u.
– Prijs: Lid van Ferm: € 64 / Niet-lid: € 69

Gegeven door:
Waar:

Whoow Soul Store, Grote Baan 72 in 2235 Hulshout

Tags: