Inschrijving via FERM
CREA & LIFESTYLE
Tufting: tapijt maken
Datum: Zaterdag 25-11-2023,
       van 10 tot 15 u.

Wil jij graag leren tuften en je eigen unieke tapijtje maken? Schrijf je dan snel in voor de creatieve workshop op zaterdag 25 november in Hulshout!

Wat mag je verwachten?

Wat is er leuker dan je eigen unieke tapijt maken? Tijdens deze workshop leert Nele van Club Bonheur je de basistechniek van het tuften ga je naar huis met jouw eigen unieke creatie.

De meeste mensen hebben al wel eens gehoord van punchneedling of smirna. Met tufting verkrijg je een gelijkaardig resultaat, maar met een tuftinggun gaat het heel wat sneller. De handmatige machine duwt als het ware de wol door het canvas en knipt het tegelijk af. Je gaat tekenen met je naald en krijgt zo zeer snel resultaat. Omdat het zo snel gaat en je je hoofd erbij moet houden, geeft het veel voldoening.

Je maakt een tapijt in A2-formaat. Na de workshop werkt Nele jouw tapijt af in haar atelier door de achterkant te fixeren. Een drietal weken later zal jouw wollige schilderijtje klaar liggen en kan je het thuis ophangen als een prachtige eyecatcher in jouw interieur.

Voor deze workshop heb je geen voorkennis nodig! Alleen veel zin om aan de slag te gaan. De ideale gelegenheid om even een moment voor jezelf in te lassen of om een unieke workshop onder vriendinnen te doen.

Waar moet jij aan denken?
Denk al eens na over het ontwerp dat je wil tuften. Leuke voorbeeldjes vind je o.a. op Pinterest.
Inbegrepen in de prijs
– Warme ontvangst op onze Blijmakers-locatie Whoow Soul Store in Hulshout
– Hapje en drankje
– Lekkere lichte lunch
– Ferm totebag
– Al het materiaal is inbegrepen in de prijs (kader, canvas, wol/acryl/mohair, lijm …)
– Ongeveer 3 weken na de workshop kan jij je tapijt afhalen bij Whoow Soul Store
Leden van Ferm krijgen korting!
Ben je lid? Dan betaal je de ledenprijs.
Nog geen lid? Doe jezelf een onthaallidmaatschap cadeau voor slechts € 15! Zo geniet je een jaar rond van mooie kortingen op workshops, leuke voordelen bij onze partners en 8 keer per jaar het Ferm Magazine in je bus.
Ik maak me lid!
Praktisch:

– Wanneer: zaterdag 25-11-2023 van 10 tot 15 u.

– Prijs: Lid van Ferm: € 190 / Niet-lid: € 205

 

Waar:

Whoow Soul Store, Grote Baan 72 in 2235 Hulshout