Inschrijving via FERM
CREA & LIFESTYLE
WORKSHOP MACRAMÉ OORBELLEN
Datum: zaterdag 05/10/2024
14:00 – 16:30 u – Hulshout

Wil je graag zelf je eigen unieke oorbellen leren maken met de macramétechniek en genieten van zalige me-time? Dan is deze workshop iets voor jou! Schrijf je snel in voor deze workshop op 5 oktober in Hulshout.

Wat mag je verwachten?

Ben jij helemaal fan van de boho vibe die macramé uitstraalt? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Tijdens deze creatieve workshop leert Andrea van Bolleke Krol jou macramétechnieken om zelf je eigen oorbellen te maken. 

Je maakt een keuze uit verschillende zilver- en goudkleurige vormen die de basis zullen vormen voor jouw oorbellenset. Met macramé in kleuren naar keuze leer je stap voor stap de knooptechnieken voor het maken van jouw unieke oorbellen. Super tof om er nadien thuis verder mee te experimenteren. Je kan de oorbellen niet enkel voor jezelf maken, ze zijn ook leuk om cadeau te geven.

Tijdens deze workshop maak jij 2 paar macramé oorbellen en wandel je buiten met echte eyecatchers! 

Wil je graag de techniek leren om zelf jouw eigen unieke oorbellen te maken én met je eigen creaties naar huis gaan? Schrijf je dan snel in voor deze gezellige en ontspannen workshop. Minimum 4 en maximum 10 deelnemers.

Welkom op deze Ferm Blijmakers workshop in Hulshout!

Inbegrepen in de prijs
– Warme ontvangst op onze Blijmakers-locatie Whoow Soul Store in Hulshout
– Hapje en drankje
– Ferm totebag
– Al het materiaal is inbegrepen in de prijs
– Je gaat naar huis met twee paar oorbellen, helemaal blij.
Leden van Ferm krijgen korting!
Ben je lid? Dan betaal je de ledenprijs.
Nog geen lid? Doe jezelf een onthaallidmaatschap cadeau voor slechts € 15! Zo geniet je een jaar rond van mooie kortingen op workshops, leuke voordelen bij onze partners en 8 keer per jaar het Ferm Magazine in je bus.
Ik maak me lid!
Praktisch:

– Wanneer: zaterdag 05-10-20243 van 14 tot 13u30.

– Prijs: Lid van Ferm: € 56 / Niet-lid: € 60

Waar:

Whoow Soul Store, Grote Baan 72 in 2235 Hulshout