Inschrijving via FERM
CREA & LIFESTYLE
Kokedama workshop
Datum: 02/03/2024
14:00 – 16:00 u

Heb je zin om op een originele manier je eigen plantenhanger te maken? Kan je wel wat creatieve me-time gebruiken? Schrijf je dan snel in voor de workshop Kokedama op 16 september in Hulshout!

Wat mag je verwachten?

De Kokedama is één van dé nieuwe trends in de plantenwereld. Kokedama komt – zoals je misschien wel hoort – uit het Japans. Het betekent letterlijk ‘mosbal’ en is te vergelijken met wat we nu ‘bloempot in een bolletje mos’ noemen.

In deze workshop bekijk je onder begeleiding van Julie van Sukkulenter verschillende kamerplanten die leuk zijn om Kokedama’s mee te maken. Nadien ga je zelf aan de slag en maak je een originele kamerplant. Of je hier groene vingers voor nodig hebt? Absoluut niet! Tijdens de workshop kunnen ze misschien wel wat vuil worden, maar de verzorging van je hangplant achteraf is supersimpel!

Na de workshop krijg je een stappenplan en extra plantentips mee om thuis verder te kunnen. We voorzien ook een haakje zodat jij jouw Kokedama’s meteen kan ophangen.

Wat breng je mee?
– Breng een doos of zak mee om je twee Kokedama’s mee naar huis te nemen.
– Draag kleren die wat vuil mogen worden.
Inbegrepen in de prijs
– Warme ontvangst in onze Blijmakers-locatie Whoow Soul Store in Hulshout
– Hapje en drankje
– Ferm totebag
– Je gaat naar huis met twee afgewerkte Kokedama’s, klaar om op te hangen en helemaal blij!
Leden van Ferm krijgen korting!
Ben je lid? Dan betaal je de ledenprijs.
Nog geen lid? Doe jezelf een onthaallidmaatschap cadeau voor slechts € 15! Zo geniet je een jaar rond van mooie kortingen op workshops, leuke voordelen bij onze partners en 8 keer per jaar het Ferm Magazine in je bus.
Ik maak me lid!
Praktisch:

– Wanneer: zaterdag 02-03-2024 van 14 tot 16 u.

– Prijs: Lid van Ferm: € 56 / Niet-lid: € 62

Waar:

Whoow Soul Store, Grote Baan 72 in 2235 Hulshout