Inschrijving via FERM
CREA & LIFESTYLE
Workshop keramiek
Funky mug
Datum: zaterdag 27-01-2024
       van 14 tot 17 u

Wil jij graag leren werken met klei en je creatieve kant aanspreken? In deze leuke keramiek workshop maak jij je eigen Funky Mug. Schrijf je snel in voor deze creatieve workshop op 27 januari in Hulshout!

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze 3 uur durende workshop van Soline Essentials krijg je de mogelijkheid je eigen funky mok te creëren en te beschilderen onder begeleiding van Eline. 

De workshop gaat van start met enkele basisweetjes en technieken die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Daarna krijgt iedereen zijn eigen bolletje klei en vormen we de basis van de mok door de ‘pinching’ techniek. Vervolgens is het tijd om het oor van de mok te maken en bevestigen. 

Van zodra iedereen zijn stuk mooi afgewerkt is, kunnen we beginnen schetsen en brainstormen over het ontwerp. De ultieme kans om je mok een unieke uitstraling te geven aan de hand van leuke kleurtjes. 

Terwijl we onze mok beschilderen is er ook ruimte voor een gezellige babbel en lekkere hapjes en drankjes. Kortom, een moment om volledig te ontspannen en in contact te komen met andere creatievelingen met als eindresultaat een mok die volledig door jou gemaakt is. 

Na afloop van de workshop, zal je de mok nog even moeten achterlaten. Hij moet namelijk nog drogen, gebakken worden en een transparante glazuur krijgen om hem foodsafe te maken. Na 4 weken is je mok klaar om op te halen. 

Zin in een creatieve keramiek workshop? Schrijf je snel in, de plaatsen zijn beperkt. Minimum 6 deelnemers. 

Inbegrepen in de prijs
  • Hapje en drankje
  • Ferm totebag
  • Al het materiaal is inbegrepen in de prijs
  • Je gaat naar huis met een leuke ervaring en kan je unieke tas enkele weken later afhalen bij Whoow Soul Store, helemaal blij!
Leden van Ferm krijgen korting!
Ben je lid? Dan betaal je de ledenprijs.
Nog geen lid? Doe jezelf een onthaallidmaatschap cadeau voor slechts € 15! Zo geniet je een jaar rond van mooie kortingen op workshops, leuke voordelen bij onze partners en 8 keer per jaar het Ferm Magazine in je bus.
Ik maak me lid!
Praktisch:

– Wanneer: zaterdag 27-01-2024

        van 14u tot 17u

– Prijs: Lid van Ferm: € 84 / Niet-lid: € 89

 

Waar:

Whoow Soul Store, Grote Baan 72 in 2235 Hulshout