Inschrijving via FERM
CREA & LIFESTYLE
Armbandjes maken
Datum: zaterdag 30-11-2024
       van 14 tot 17 u.

Wil je je eigen juweel leren maken en genieten van zalige me-time? Dan is deze creatieve workshop armbandjes maken iets voor jou! Schrijf je snel in voor de workshop op 26 november in Hulshout.

Wat mag je verwachten?

Je leert tijdens deze workshop de nodige technieken om je eigen armbandjes te maken. Supertof om er nadien thuis verder mee te experimenteren. Er zijn zoveel mogelijkheden en dat maakt het zo leuk. Je kan de armbandjes niet enkel voor jezelf maken, ze zijn ook leuk om cadeau te geven.

Je leert je eigen armbandjes maken met zijdedraad, knijpkralen, fijne pareltjes en staaldraad. Tijdens deze workshop leert Liese van Isa en Roza je stap voor stap de kneepjes van het vak. Je gaat naar huis met twee professioneel afgewerkte armbandjes en heel wat inspiratie. Met de technieken die je aangeleerd krijgt, zijn er ook nog een aantal andere toepassingen mogelijk. Welke deze zijn, ontdek je in de workshop.

Leuke extra! In de workshop zit een gegraveerd hangertje inbegrepen. Je kan zelf kiezen wat er op het hangertje komt. Blijkt het na afloop van de workshop helemaal je ding te zijn en wil je nadien thuis verder aan de slag? Dan is er vrijblijvend de mogelijkheid om materiaal aan te kopen: pareltjes, bedeltjes, rijgdraad, tangen, een kralenmatje …

Inbegrepen in de prijs
– Warme ontvangst op onze Blijmakers-locatie Whoow Soul Store 
– Hapje en drankje
– Ferm totebag
– Al het materiaal is inbegrepen in de prijs
– Je gaat naar huis met 2 afgewerkte armbandjes, helemaal blij! 
Leden van Ferm krijgen korting!
Ben je lid? Dan betaal je de ledenprijs.
Nog geen lid? Doe jezelf een onthaallidmaatschap cadeau voor slechts € 15! Zo geniet je een jaar rond van mooie kortingen op workshops, leuke voordelen bij onze partners en 8 keer per jaar het Ferm Magazine in je bus.
Ik maak me lid!
Praktisch:

– Wanneer: zaterdag 30-11-2024 van 14 tot 17 u.

– Prijs: Lid van Ferm: € 62 / Niet-lid: € 67

 

Waar:

Whoow Soul Store, Grote Baan 72 in 2235 Hulshout