Inschrijving via FERM
CREA & LIFESTYLE
Armbandjes maken
Datum: zondag 26-11-2023
       van 10 tot 13 u.

Wil je je eigen juweel leren maken en genieten van zalige me-time? Dan is deze creatieve workshop armbandjes maken iets voor jou! Schrijf je snel in voor de workshop op 26 november in Hulshout.

Je eigen beplantingsplan maken
Wat mag je verwachten?

Je leert tijdens deze workshop de nodige technieken om je eigen armbandjes te maken. Supertof om er nadien thuis verder mee te experimenteren. Er zijn zoveel mogelijkheden en dat maakt het zo leuk. Je kan de armbandjes niet enkel voor jezelf maken, ze zijn ook leuk om cadeau te geven.

Je leert je eigen armbandjes maken met zijdedraad, knijpkralen, fijne pareltjes en staaldraad. Tijdens deze workshop leert Liese van Isa en Roza je stap voor stap de kneepjes van het vak. Je gaat naar huis met twee professioneel afgewerkte armbandjes en heel wat inspiratie. Met de technieken die je aangeleerd krijgt, zijn er ook nog een aantal andere toepassingen mogelijk. Welke deze zijn, ontdek je in de workshop.

Leuke extra! In de workshop zit een gegraveerd hangertje inbegrepen. Je kan zelf kiezen wat er op het hangertje komt. Blijkt het na afloop van de workshop helemaal je ding te zijn en wil je nadien thuis verder aan de slag? Dan is er vrijblijvend de mogelijkheid om materiaal aan te kopen: pareltjes, bedeltjes, rijgdraad, tangen, een kralenmatje …

Inbegrepen in de prijs
– Warme ontvangst op onze Blijmakers-locatie Whoow Soul Store in Hulshout
– Hapje en drankje
– Lekkere lichte lunch
– Ferm totebag
– Al het materiaal is inbegrepen in de prijs (kader, canvas, wol/acryl/mohair, lijm …)
– Ongeveer 3 weken na de workshop kan jij je tapijt afhalen bij Whoow Soul Store
Leden van Ferm krijgen korting!
Ben je lid? Dan betaal je de ledenprijs.
Nog geen lid? Doe jezelf een onthaallidmaatschap cadeau voor slechts € 15! Zo geniet je een jaar rond van mooie kortingen op workshops, leuke voordelen bij onze partners en 8 keer per jaar het Ferm Magazine in je bus.
Ik maak me lid!
Praktisch:

– Wanneer: zondag 26-11-2023 van 10 tot 13 u.

– Prijs: Lid van Ferm: € 62 / Niet-lid: € 67

 

Waar:

Whoow Soul Store, Grote Baan 72 in 2235 Hulshout